Sluiten
+32 (0)54 24 34 38
info@osteopathiedewaele.be
Maandag tot Donderdag: 09u00 - 20u00
Vrijdag: 09u00 - 16u00
Afwijkende uren volgens afspraak met je therapeut

Ons Team

Groepspraktijk

Philippe Dewaele
Zaakvoerder / Osteopaat D.O.
Isabel Van Hoedenaghe
Coach / Trainer / Facilitator

Philippe Dewaele

In 1993 studeerde ik in Gent af in de Kinesitherapie. Hierna was ik nog steeds op zoek naar extra kennis en behandelingsmethodes van het lichaam in functie van rugklachten. Daarom startte ik de opleiding Osteopathie aan de John Wernham International Academy of Osteopathy i.s.m. Maidstone College of Osteopathy (U.K.) Ik behaalde mijn diploma Osteopathie in 1997.

Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar gedreven in mijn vak als osteopaat.

Sport loopt als rode draad door mijn leven. Als jonge sporter was ik geïnteresseerd in gevechtssporten en beoefende ik karate gedurende vele jaren. Daarnaast was ik 10 jaar lang actief in de paardensport. Tijdens mijn opleidingen kwam ik in contact met andere sporttakken waardoor mijn interesse en fascinatie voor het lichaam in beweging alleen maar werd aangewakkerd.

De laatste jaren ben ik vooral actief in het lopen en fietsen zowel op de weg als off-road.

Specialisaties

Door de jaren heen volgde ik heel wat bijscholingen o.a. cranio-sacrale therapie (CST en SER), osteopathie bij baby’s, fasciale technieken. De laatste jaren verdiep ik mij vooral in sport-osteopathie o.a. opleiding in Gent en Nederland.

Bijzondere interesses

Preventie in de sport en opgroeiende jeugd in (top)sport

Als erkend osteopaat ben ik aangesloten bij het UPOP – BVBO, de Beroepsvereniging van de Belgische Osteopaten.
Als professionele osteopaat ben ik ook erkend door de Belgische mutualiteiten.

Isabel Van Hoedenaghe

In 1996 behaalde ik mijn master in de Sociologie. Daarnaast volgde ik heel wat opleidingen o.a. in integratieve psychotherapie, integrale coaching, waarderend begeleiden van veranderingsprocessen en coachen vanuit talenten.

Mensen in hun kracht brengen en hen laten groeien heeft altijd centraal gestaan tijdens mijn studies en loopbaan.

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in learning & development. Daarnaast maakt 10 jaar ervaring in team- en individuele coaching mijn missie alleen maar duidelijker: mensen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf en hun drijfveren en zo hun kracht en (professionele) missie te ontdekken.

Benieuwd naar mijn talentenprofiel? Daar komen ondermeer volgende talenten naar voor: mensen helpen zich te ontwikkelen/te groeien, zonder oordeel luisteren, uitgaan van kansen en mogelijkheden, in vertrouwen samenwerken, een waarderende aanpak met oog voor ieders kwaliteiten.

Ik maak deel uit van het Passion for work-team. Samen met een team van coaches begeleiden we jou bij het maken van professionele keuzes. We werken met de loopbaancheques van VDAB. Concreet krijg je 4 uur intensieve coaching voor €40 (= 1 loopbaancheque).

Ook bedrijven die zoeken naar coachingstrajecten op maat kunnen bij mij terecht.

Groepspraktijk Geraardsbergen

Osteopathie Dewaele

Philippe Dewaele richtte meer dan 20 jaar geleden zijn osteopathiepraktijk op. Overtuigd van de kracht van een interdisciplinaire aanpak werken we ook samen met o.a. (tand)artsen, kinesisten, logopedisten en psychologen.

Uw welzijn en gezondheid zijn onze prioriteit

Over ons

Ostepathie Dewaele zet zich elke dag in voor een kwalitatieve totaalzorg van onze patiënten, met focus op bewustwording van hun fysieke en mentale welzijn.

Openingsuren

Maandag tot donderdag: 09u00 – 20u00
Vrijdag: 09u00 – 16u00

Afwijkende uren volgens afspraak
met je therapeut

Gegevens

Schoolstraat 33, 9500 Geraardsbergen

Email: info@osteopathiedewaele.be
Tel. +32 (0)54 24 34 38
Gsm +32 (0)476 39 58 43

© Osteopathie Dewaele - Alle rechten voorbehouden - created by pixelrush.eu